Billet refusion NAMF 2020

Som i sikkert er bekendt med, har regeringen lavet forbud mod at afholde større arrangementer frem til og med august 2020, og det gælder også Nord-Als Musikfestival 2020.

Vi er utrolig kede af situationen, da vi har lagt rigtig mange timers frivilligt arbejde i at arrangere vores 40 års jubilæum, som vi nu er nødsaget til at udskyde til den 11-12 juni 2021.

Vi arbejder på højtryk på alle detaljerne, så vi kan holde vores 40 års jubilæum i 2021.

Vi håber på din/jeres hjælp i denne svære situation, ved at overføre din billet til jubilæet i 2021. På den måde kan vi holde skinnet på næsen, samt reducere den store administrative udfordring det er at føre penge retur.

Det er kun muligt at overføre samme type billet, f.eks. har du en 2020 fredagsbillet, kan den kun overføres til en 2021 fredagsbillet.

Billetter købt på billetsalg.dk

Står du i en situation, hvor du/I ikke kan hjælpe os, men ønsker dine/jeres penge retur skal du/I sende en mail til namf2020aflyst@musikfestival.dk, med følgende info på den som har købt billetten/billetterne.

 • Fornavn
 • Efternavn
 • Mailadresse
 • Telefonnummer
 • Antal billetter
 • Billetnumrene

Muligheden for refusion kan kun gøres i en tidsbegrænset periode.

 • Fra dags dato og til og med den 30. april 2020 skal du have sendt en mail.
 • Herefter går billetsalg.dk i gang med at refundere beløbene.
 • Når de er færdige, overføres alle de resterende billetter til det nye event – Nord-Als Musikfestival 2021.
  • Her vil i alle få tilsendt nye billetter med ny dato fra billetsalg.dk

Billetter købt direkte hos Nord-Als musikfestival

 

Har du købt billet direkte hos festivalen i Nordborg og ønsker at støtte os ved at deltage i festivalen i 2021, skal du ikke foretage dig noget, da disse billetter automatisk overføres til Nord-Als musikfestival 2021.

Står du i en situation, hvor du ikke kan hjælpe os, men ønsker dine penge retur skal du sende en mail til namf2020aflyst@musikfestival.dk, med dit telefonnummer og info om at du har købt billetten direkte hos os. Efterfølgende ringer vi tilbage til dig for at aftale tidspunkt for hvornår du kan komme forbi med billetten samt dit konto nummer. Denne mulighed gælder også i en begrænset periode som er til og med den 30. april 2020. Bemærk at vi er nødsaget til at tage et gebyr på 25kr/billet for refusion, da der ligger meget manuelt arbejde i at lave refusion.
Se i øvrigt salgs og leveringsbetingelser på https://billetsalg.dk/Terms/Conditions

.

BillettypeKøbspris inkl. gebyrBeløb minus refusionsgebyr
Fredag435,-380,-
Lørdag485,-430,-
Partout745,-690,-