Download vores APP til Android her

App til Android

Nord-Als Musikfestival fik udviklet en APP til Android af 4 studerende fra Aahus Universitet og bliver løbende forbedret.


I 2011 havde vi fået lavet en APP som et forsøg. Det blev en stor succes og mere end 400 gæster downloadede og brugte den under festivalen i 2011.

 

Til festivalen 2012 vil vi gerne forbedre den og her har vi været så heldige at 4 studerende ved Aarhus universitet valgte at lave en APP til Android som et eksamens projekt. Projektgruppen bestod af Kristoffer Larsen Winge, Rune Bjerring Haugaard, Christian Brandt Møller og Emil Hyre Melchior Christiansen.

Projektgruppen udtaler: ”Vores daglige gang går med at studere den nuværende praksis for hvordan mennesker interagerer med computersystemer, og hvordan vi kan designe produkter – både softwaremæssigt og rent fysisk – rettet til specifikke brugergrupper. I forbindelse med et kursus om smartphone applikationsudvikling, valgte vi at designe en applikation til Nord-Als Musikfestival. Vi tænkte det kunne være en udfordring, da der er flere aspekter at tage hånd om – og samtidig er det også relevant for os da vi selv har været til flere forskellige festivaler. Vi er utroligt glade og taknemmelige for at Nord-Als Musikfestival så rent faktisk har valgt at bruge vores applikation. Mange tak!”

 

https://play.google.com/store/search?q=nord-als+musikfestival&c=apps

Privacy Policy