Information

Nord-Als Musikfestival afholdes hvert år den anden weekend i juni på det idylliske Nordborg Slot, som ligger midt i Nordborg by, som til dagligt danner rammen for Nordborg Slots Efterskole.

Foreningen arbejder målrettet på at fortsætte det store arbejde det er, at fastholde Nord-Als Musikfestival som det største flerdages musikarrangement på Als.

Vi har siden 2015 haft totalt udsolgt til festivalen og det kræver et stort engagement/arbejde at fastholde.

Formål/Fakta

Formålet med Nord-Als Musikfestival er at støtte musikværkstedet i Havnbjerg, som bruger midlerne til øvelokaler og instrumenter, så amatørmusikere på Nord-Als gratis kan øve og indspille deres musik. Siden 1981 har Nord-Als Musikfestival doneret mere end 850.000 DK til musikværkstedet.

Derudover donerer Nord-Als Musikfestival forening penge til de grupper som hjælper under festivalen. Der er cirka 15 eksterne grupper som hjælper os med afviklingen og vi donerede mellem 150-200.000 DK til dem, som typisk er forældre til spejdere, støtteforeninger til friskoler eller musikgarder.

Vores omsætning er cirka 6 million/år og vores budget er 0kr efter udlodning. Sidste regnskabsår sluttede med et overskud efter udlodning på 68.940DK. Vi havde en fantastisk festival med godt vejr og en masse glade mennesker, men på trods af det nåede vi kun et lille overskud.

Årsagen til at overskuddet ikke blev større var større udgifter til kunstnere og scene. Derudover fik vi færre penge ind på billetsalg (i forhold til budget), da næsten alle vores billetter blev solgt inden prisstigningen 1. februar. En anden ting som bidrag var at vores NFC rabatkort blev så godt modtaget af jer, at vi solgte rigtig mange øl og drinks med rabat. (Det er igen hårdt for budgetter)

Nord-Als Musikfestival forening er meget bevist om at handle lokalt, blandt andet leverer Slagter Nielsen kød & pølser, Kvickly Nordborg leverer spiritus &  brød og øllet køber vi i Haderslev ved Fuglsang.

Foreningen har et sekretariat som består af formand, sekretær, kasserer og 1 repræsentant fra hver af de 5 arbejdsgrupper. Musik, Teknisk, Arrangement, PR og Sikkerhed.

Åbningstider:

Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Campingplads 16-21 09-02 09-02 09-11
Billet til armbånd 18-21 13:30-01 10:30-01
Festivalplads 14-02 11-02
Outsidescene 17-23 14-02 11-02
Musikerbod 15-21 11-01 08-01

Kommende festivaler:

2019: 7 – 8 Juni

2020: 12 – 13 juni

Værdikort

i 2018 indførte vi NFC rabatkort som en efterfølger for vores pap rabatkort. Dem tog i rigtig godt imod og vi forsætter nu mod målet om at gøre festivalen kontantløs ved salgsstederne. Du kan stadig medbringe kontanter til Nord-Als Musikfestival, du skal blot forbi vores nye “Værdikort-Vogn” og sætte kontanterne ind på et værdikort. Alle salgssteder på festival pladsen vil tage imod værdikortene.

Der er et gebyr på 10kr. /værdikort og du bestemmer selv hvor mange penge du vil have ind på kortet. Du skal blot huske at komme forbi “Værdikort-vognen”, garderoben eller outside baren inden du forlader dette års festival, hvor vi kan overføre restbeløbet samt depositum til dit kreditkort. Værdikortet gælder kun til dette års festival, så har du et fra sidste år fungerer det ikke.