Bliv medlem

Har du lyst til at støtte op om Nord-Als Musikfestival forening så meld dig ind i foreningen.

Det koster kun 100 kr. for voksne og 20 kr. for børn og unge under 18 om året, at være medlem af Nord-Als musikfestival forening. Medlemsåret løber fra 1. oktober til 30 september.

Som medlem kan du deltage til vores årsmøde, hvor medlemmerne til sekretariatet vælges. Er du aktiv medlem får du løbende attraktive tilbud, som f.eks fribilletter til Mølleparken og Sønderborghus.

Er du hjælper kan du blive medlem af foreningen ved at logge ind på din profil på Crewnet og købe medlemsskab i shoppen.
Vil du gerne støtte foreningen som passiv medlem (ikke hjælpere) kan du indbetale på kontonr 5354 0241836. Husk at skrive dit navn i tekstfeltet.