Camping

Der kan kun betales med kreditkort når du ankommer til campingpladsen. Depositummet som du får retur, når du forlader campingpladsen igen, kan kun overføres retur til et kreditkort. Det er ikke længere muligt at få depositummet retur i kontanter.

Bor du længere væk, eller vil du bare slippe for hjemtransporten, er der mulighed for at overnatte på festivalens Campingplads.

Camping 2023
Kommer man med campingvogn torsdag den 8. juni 2023, så skal du køre til opmarch området på Borgmester Blomgrens plads, overfor Hotel Nørherredhus. Så kommer du om torsdagen med campingvogn, skal du køre ind ad Fægteborgvej, via Mads Clausens vej og ind på Borgmester Blomgrens plads. Her vil man få udleveret armbånd og et nummer. Campingvognene bliver så sendt til campingpladsen i hold.

Kører man torsdag direkte til campingpladsen med campingvogn, kommer man ikke ind og vil blive sendt retur til Borgmester Blomgrens Plads.

Kommer man fredag eller lørdag med campingvogn eller kommer med et telt, så kører du direkte til Luffes Plads i Nordborg.

Pladsen er, i lighed med tidligere år, opdelt i en ungdomscamping med telte og et blandet område, hvor vi tilstræber lidt mere ro.

Selvom vi har vagter på pladsen der skal sikre at ordensreglerne overholdes, kan der ikke undgås en del larm på pladsen. Hvis du vil være sikker på en rolig nat, kan vi henvise til en af områdets officielle campingpladser.
Der er adgang for telte, teltvogne samt campingvogne – af hensyn til pladsforholdene må der ikke opsættes fortelt.

Pladsen fyldes fra “en ende af”, det er altså ikke muligt selv at vælge placering. Hvis I er flere, der vil ligge sammen, er det derfor en fordel, hvis I følges ad. Bliver der udsolgt henviser vi til områdets officielle campingpladser

Det koster 150 kr. at få bånd på til Campingpladsen. Båndet giver adgang til alle dage. Hvis man har en lørdagsbillet, er det dog først muligt at komme ind på campingpladsen lørdag morgen. Børn under 13år kan komme gratis ind, ifølge med voksne over 18år.

Der opkræves et depositum på 300 kr., som returneres når pladsen efterlades rengjort.

På campingpladsen er der opstillet en badvogn som er til fri afbenyttelse.
Badvognen har åbent:
Fredag 7-13 & 15-18
Lørdag 7-13 & 15-18
Søndag 7-11

Campingpladsens Åbningstider:

Borgmester Blomgrens plads: Torsdag fra kl 09:00 til pladsen er tømt.
Luffes Plads:
Torsdag: 16-23
Fredag: 09-02
Lørdag: 09-02
Søndag skal du være ude af pladsen senest kl 11:00.