Camping

Bor du længere væk, eller vil du bare slippe for hjemtransporten, er der mulighed for at overnatte på festivalens Campingplads.


NYT-NYT-NYT. Der sker 2 nye ting på campingpladsen i 2018.
Det første er at campingpladsen bliver udvidet med et felt mere, ved at inddrage noget af parkeringspladsen.
Det andet er, at kommer du torsdag med en campingvogn, så SKAL du først køre ind til Borgmester Blomgrens plads, via Fægteborgvej og Mads Clausens vej. Her vil man få udleveret armbånd og et nummer. Campingvognene bliver så sendt til campingpladsen i grupper.

Kører man torsdag direkte til campingpladsen, kommer man ikke ind og vil blive sendt retur til Borgmester Blomgrens Plads.

Pladsen er, i lighed med tidligere år, opdelt i en ungdomscamping med telte og et blandet område, hvor vi tilstræber lidt mere ro.

Selvom vi har vagt på pladsen der skal sikre at ordensreglerne overholdes, kan der ikke undgås en del larm på pladsen. Hvis du vil være sikker på en rolig nat, kan vi henvise til en af områdets officielle campingpladser.
Der er adgang for telte, teltvogne samt campingvogne – af hensyn til pladsforholdene må der ikke opsættes fortelt.

Pladsen fyldes fra “en ende af”, det er altså ikke muligt selv at vælge placering. Hvis I er flere, der vil ligge sammen, er det derfor en fordel, hvis I følges ad. Bliver der udsolgt henviser vi til områdets officielle campingpladser

Det koster 150 kr. at få bånd på til Campingpladsen. Båndet giver adgang til alle dage. Hvis man har en lørdagsbillet, er det dog først muligt at komme ind på campingpladsen lørdag morgen. Børn under 13år kan komme gratis ind, ifølge med voksne over 18år.

Der opkræves et depositum på 200 kr., som returneres når pladsen efterlades rengjort.

På campingpladsen er der opstillet en badvogn som er til fri afbenyttelse.
Badvognen har åbent:
Fredag 7-13 & 15-18
Lørdag 7-13 & 15-18
Søndag 7-11

Campingpladsen lukker søndag kl 11:00.