Arbejdsgrupperne

Den årlige Festival planlægges af 5 arbejdsgrupper: Arrangementsgruppen, Tekniskgruppe, Musikgruppen, PR-gruppen og Sikkerhedsgruppen.

Arrangementsgruppen står for alt vedr. salgsboder, varesortiment, indkøb af mad, drikke, engangsservice o.s.v. Gruppen har kontakten til alle hjælpere enten direkte – til de der er i vores arbejdsplan – eller via kontaktpersoner til udefra kommende grupper. Under festivalen er gruppens medlemmer fordelt på stort set alle arbejdssteder: barer, kontor, madansvarlige, depot, indgang m.m.

Tekniskgruppe står for alt det praktiske vedr. pladsen. Bestiller toiletter, telte scene og meget mere. Det er Tekniskgruppe der står for planlægningen af opbygning og nedtagning. Gruppen er ansvarlig for Campingpladsen og har kontakten til de udefra kommende grupper der har med Camping og rengøring at gøre. Under festivalen udgør gruppens medlemmer vores vagtværn og beredskab.

Musikgruppen vælger og booker musikken, både amatører og professionelle. De sørger for, at vi kan opfylde de ting der står i tillægskontrakterne vedr. mad, drikke o.lign. Under festivalen arbejder de enten på scenerne eller som kaffetanter.

PR-gruppen har kontakten til pressen, er ansvarlig for plakat, program og salgsartikler. Det er også PR-gruppen der står for bodepladsen. Under festivalen er gruppen ansvarlig for PR-boden og bodepladsen, men arbejder ellers forskellige steder på pladsen.

Sikkerhedsgruppen har ansvaret for, at der udarbejdes Sikkerhedsmanual for hele området. De sørger også for at bestille Nødbehandlere, holde brandslukningsudstyr “up to date” og har kontakt til relevante myndigheder.

Generelt:
Hver gruppe holder møder efter behov og fordeler opgaverne imellem gruppens medlemmer.

Den anden søndag i hver måned mødes vi på vores lager der har til huse på adressen Oksbølvej 4 i Nordborg til det såkaldte Søndagsmøde. Her fortæller sekretariatet og grupperne, hvad der arbejdes med og evt. problemer tages op.