Foreningen bag

Nord-Als Musikfestivalforening er foreningen bag festivalen.

Foreningens formål er at støtte og udvikle det lokale musikliv. Det gøres blandt andet ved at støtte et musikværksted, hvor amatørbands kan øve og indspille. De 25-30 aktive medlemmer, der arbejder før, under og efter festivalen, gør det frivilligt og ulønnet. Også de 8 mand der sidder i den daglige ledelse. Under festivalen får vi desuden hjælp af en stor gruppe frivillige, samt af forskellige lokale foreninger.

Den anden søndag i hver måned mødes vi på vores lager på Oksbølvej 4 i Nordborg til det såkaldte Søndagsmøde. Her fortæller sekretariatet og grupperne, hvad der arbejdes med og evt. problemer tages op.

Hvis du har lyst til at deltage i planlægningen af Nord-Als Musikfestival så mød op på Søndagsmødet eller kontakt formand Karsten Fibiger 2012 7756